Personlig värme. Kraft från Bergslagen.

Tack för alla energispartips!

I senaste kundtidningen hade vi en tävling där vi efterlyste era bästa energispartips. Ett stort tack till alla er som skickade in era bästa tips till oss!
Vinnarna har meddelats per post.

Här kan du läsa några av de tips som vi fick:

"Dra ner temperaturen på elementen ett par grader och tänd värmeljus i det rum du vistas i. Det spar mycket energi, dessutom är det mysigt med tända ljus."

"När vinterkylan kommer tar vi på en tjockare tröja, dricker en kopp varm choklad, tänder några ljus och passar på att njuta! Istället för att bara dra på elementen på max."

"Mitt bästa energispartips är att nu på vintern när det är mycket snö så öser jag upp snö på husväggarna som extra isolering. Det fungerar."

"Jag snabbduschar varje dag för att sedan unna mig ett långt bubbelbad några gånger i månaden."

"Mitt bästa tips att spara energi i en fastighet är att tilläggsisolera taket. Eftersom varm luft stiger uppåt så sparar den åtgärden massor av energi samtidigt som klimatet inomhus också förbättras."

"Hus som är eluppvärmda, låt installera en luftvärmepump, vilket spar otroligt många kilowattimmar."

"Använd motorvärmare en timme innan du ska åka med bilen. Du spar pengar och det är bättre för miljön (och för din bil)."

"Stunta i torktumlaren och torkskåp, och istället torka tvätten på en ställning framför luftvärmepumpen. Snabbt och effektivt! På sommaren hängs tvätten ute förstås. Då får man tvätta när det är bra torkväder."