Personlig värme. Kraft från Bergslagen.

Trygghetsavtal: lugn och ro - och bättre ekonomi

Försäkra dig om en bekymmersfri uppvärmning. Teckna vårt trygghetsavtal för fjärrvärme och undvik obehagliga överraskningar.

Trygghetsavtalet ger dig inte bara lugn och ro - den återkommande servicen förbättrar driftsekonomin, komforten hemma hos dig och ökar livslängden på din anläggning.

Så här tecknar du trygghetsavtal

Om du är intresserad av trygghetsavtal är du välkommen att ringa kundtjänst på 0581-887 01 eller skicka ett meddelande till oss, så kontaktar vi dig.

Trygghetsavtalet innehåller bland annat:

  • Ett besök av experter på just din fjärrvärmeanläggning. Du väljer serviceintervall: ett servicebesök per år, två servicebesök per år eller ett servicebesök vartannat år.
  • Kontroll av din anläggnings inställningar. Vi kontrollerar värmen och varmvattnet och gör nödvändiga justeringar.
  • Kontroll av alla komponenter i fjärrvärmecentralen. Exempelvis givare, ventiler, filter och cirkulationspump.
  • Läckagekontroll
  • Ett skrivet protokoll med uppgifter om din anläggnings kondition samt förslag på vad som eventuellt behöver åtgärdas.
  • 10 procents rabatt på allt material om det visar sig att det krävs en reparation eller om komponenter behöver bytas ut.

Fjärrvärmesystemet är pålitligt och sköter sig i stort sett självt, men som med all teknisk utrustning mår din central bra av lite förebyggande underhåll då och då. En service minskar risken för ovälkomna avbrott och ett vältrimmat system bidrar till en bättre driftsekonomi. Att ha rätt temperatur på varmvattnet kan ibland betyda mer än man tror på den egna energifakturan.