Personlig värme. Kraft från Bergslagen.

Varning för oseriösa dörrknackare

Vi har de senaste dagarna fått samtal från oroliga kunder gällande oseriös försäljning från ett annat elbolag. Deras försäljare knackar dörr i Lindesberg och uppger falsk information för att få påskrivna fullmakter om att byta elavtal.

Dessa försäljare har bland annat angett att de samarbetar med Linde energi, samt att Linde energi kommer att upphöra. De har även bett kunder om en påskrift för att de ska kunna skicka mer information till kunden.

Det de är ute efter en underskrift på en fullmakt så att de sedan kan byta kundens elhandelsbolag, oavsett om kunden vill eller inte. Har du inte för avsikt att byta elhandelsavtal så bör du inte skriva på något, eller muntligen godkänna något avtal.

Vi uppmanar alla kunder som misstänker att de kan ha blivit lurade att höra av sig till vår kundtjänst på 0581-88701 eller kundtjanst@lindeenergi.se.

Utöver att kontakta vår kundtjänst ber vi er som blivit kontaktade av en oseriös aktör att göra en anmälan hos Konsumentverket. Anmälan kan göras anonymt om så önskas.