Laddning för alla behov, hemma eller på jobbet. Vi erbjuder laddlösningar för privatpersoner, fastighetsägare och företag.

Laddlösningar för hemmet

Om du bor i villa med egen uppfart/garage laddar du din bil snabbast och säkrast med en laddbox. Elsäkerhetsverket avråder från laddning av elbilar i vanliga vägguttag, eftersom det kan leda till överhettning då elinstallationer inte klarar belastningen av en så hög strömstyrka någon längre tid. Det finns inte heller någon kommunikation mellan vägguttaget och bilen som säkerställer att strömmen bryts om något går fel. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att elen bara är påslagen när bilen är korrekt ansluten, annars bryts den.

Bor du i hyres- eller bostadsrätt?

Vi har enkla, anpassade laddlösningar för fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Parkerar du i parkeringsgarage eller på annan gemensam parkering kan din fastighetsägare, samfällighet eller bostadsrättsförening sätta upp laddplatser så att du kan ladda när bilen står parkerad.

Laddning till medarbetare och besökare

Oavsett hur företagets behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning.

Kontakta oss om du vill veta mer.