Ladda bilen hemma

Om du bor i villa med egen uppfart/garage laddar du din bil snabbast och säkrast med en smart laddbox. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att elen bara är påslagen när bilen är korrekt ansluten, annars bryts den.

Offertförfrågan

Intresserad av att ladda bilen hemma vid din villa? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.


Gata, gatunummer, stad

Grönt ROT-avdrag

Från och med den 1 januari 2021 kan du som köper och installerar laddox hemma få grönt ROT-avdrag, även kallat skattereduktion för grön teknik. Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för både arbete och material.

Du behöver inte ansöka om bidrag, avdraget sker direkt på fakturan. Resten sköter vi.

Det nya gröna avdraget ersätter det tidigare ”Ladda hemma-stödet”, som gick att söka via Naturvårdsverket. Läs mer om det nya gröna ROT-avdraget hos Skatteverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du köper in material från någon annan än det företag som utför installationen av laddboxen kan skattereduktion endast ges för installationsarbetet. I ett sådant fall får du alltså inte skattereduktion för materialkostnaden.

Bor du i hyres- eller bostadsrätt?

Vi har enkla, anpassade laddlösningar för fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Parkerar du i parkeringsgarage eller på annan gemensam parkering kan din fastighetsägare, samfällighet eller bostadsrättsförening sätta upp laddplatser så att du kan ladda när bilen står parkerad.

Laddning till medarbetare och besökare

Oavsett hur företagets behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0581-887 01.