Linde smart

Elavtalet Linde smart innebär att våra experter följer elmarknaden timme för timme, dag för dag, och slår till när elpriset är som bäst. Självklart kommer elen från förnybara källor.

Vi prissäkrar successivt mindre andelar av elbehovet, för att minimera riskerna och samtidigt maximera möjligheterna att hitta bra köptillfällen. Det kallas för aktiv förvaltning. Resultatet blir ett slags trögrörligt elpris där du tar del av nedgångarna i elpriset samtidigt som pristopparna kapas. Sett över flera års tid är förvaltat elpris det bästa på marknaden och oftast lägre än ett rörligt elpris.

En annan fördel med det förvaltade elpriset är att du får veta hur ditt elpris förväntas se ut de kommande 12 månaderna. Du hittar din aktuella prognos på Mina Sidor. Avtalet rullar på tillsvidare med tre månaders uppsägningstid.

Dessa priser gäller endast för kunder i elområde 1, 2 och 3. För priser i elområde 4 kontakta vår kundtjänst.

Aktuella priser

Linde smart samt jämförpriser i augusti 2019 (öre/kWh)

Elpris

Moms

Summa

2000 kWh

5000 kWh

20000 kWh

49,91

12,48

62,39

84,89

71,39

64,64


Fast avgift är 30 kr/mån (37,50 kr/mån inkl. moms). I jämförpriserna är den medräknad. Dina lokala elnätavgifter tillkommer.

För elleveranser från Linde energi gäller Svensk Energis allmänna avtalsvillkor och Linde energis elhandelsvillkor. Läs mer om avtalsvillkoren

Prishistorik