Laddning för alla behov, hemma eller på jobbet. Vi erbjuder laddlösningar även för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Var vill du ladda bilen?

Bor du i hyres- eller bostadsrätt?

Vi har enkla, anpassade laddlösningar för fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Parkerar du i parkeringsgarage eller på annan gemensam parkering kan din fastighetsägare, samfällighet eller bostadsrättsförening sätta upp laddplatser så att du kan ladda när bilen står parkerad.

Ladda bilen på jobbet

Oavsett hur företagets behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddstationer. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning.

Kontakta oss

Vill du veta mer om möjligheterna att skaffa laddbox/laddboxar och få en kostnadsfri offert?

Kontakta Richard Järlstam:
0581-887 20
richard.jarlstam@lindeenergi.se

Avdrag via Klimatklivet

Organisationer som vill installera laddstationer för boende eller anställda kan ansöka om Ladda bilen-stödet via Klimatklivet. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddstation.

Mer om Ladda bilen-stödet hittar du på Naturvårdverkets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.