Varmt utan bekymmer

Det är någon av oss på Linde energi som har varit med och installerat din fjärrvärmeanläggning. Därför vet vi hur den fungerar och hur man tar hand om den på bästa sätt.

En vältrimmad anläggning innebär bättre ekonomi och ökad livslängd. Med något av våra serviceavtal finns hjälpen alltid nära till hands. Tryggt, enkelt, bekymmersfritt!

Trygg värme Plus

Trygg värme Plus innebär att du får en fullmatad service av din fjärrvärmeanläggning vartannat år samt jour dygnet runt - året runt - om olyckan skulle vara framme.
Alla kostnader för arbetstid och reservdelar ingår i månadsavgiften om 109 kr/mån. Trygg värme Plus är ett serviceavtal som endast du som har en villa kan teckna.

Trygg värme Bas

Trygg värme Bas passar dig som vill ha en vältrimmad fjärrvärmeanläggning, men som inte är känslig för eventuella oväntade kostnader.

Vi servar din fjärrvärmeanläggning vartannat år och erbjuder jour dygnet runt - året runt. Men till skillnad från Trygg värme Plus tillkommer kostnader för arbetstid och reservdelar. Dock lämnar vi alltid 10% rabatt på alla reservdelar. Månadsavgift 50 kr/mån. Trygg värme Bas är ett serviceavtal som du kan teckna oavsett vilken typ av fastighet du har.

Teckna serviceavtal

Fyll i formuläret nedan. Vi återkommer med en bekräftelse på din beställning inom kort. Trygg Värme Plus kan bara tecknas för fjärrvärmeanläggningar i villor.


Val av serviceavtal * (obligatorisk)
Val av serviceavtal


Frågor eller funderingar?

Kontakta Kundservice
Telefon: 0581-887 01
E-post: kundservice@lindeenergi.se