Servicetekniker Värme

Servicetekniker på väg till kund i villa

Trivs du som bäst i en varierande roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse i mötet med kund? Vill du dessutom bidra till en fossilfri framtid? Då hoppas vi att du söker rollen som Servicetekniker Värme till Linde Energi.

Affärsområde Värme växer och ser fram emot att välkomna dig till gruppen. Som Servicetekniker ingår du i en grupp om strax under tio personer, som alla utgår ifrån kontoret i Lindesberg. I rollen är du ofta ute på uppdrag och träffar Linde Energis kunder inom fjärrvärme. Här kommer du trivas om du uppskattar en varierande roll som innebär både tekniskt arbete och mycket kundkontakt. Tjänstens fokus styrs mycket utifrån tid på året. Under högsäsong, årets kallare månader, koncentrerar du dig främst på kunderna med serviceavtal, att besöka dessa för service och underhåll av deras anläggningar och undercentraler. Daglig drift och underhåll av produktionsanläggningar AO värme och kyla vid beredskap.

För Linde Energi är gemenskapen viktigt, för allas trivsel och för att skapa förutsättningar för gemensam kraftsamling när situationen kräver det. Du kör bil i tjänsten och träffar kollegorna på kontoret vid lunch och fika och dagarna varvas med jobb inne och ute. Dina kollegor kommer att kompetens överföra nyttig kunskap för dig som ny, för att du ska kunna fungera självständigt i din roll och på sikt vara trygg att hantera uppkomna situationer vid beredskap.

För Linde Energi är medarbetarskap ett viktigt begrepp som definierar det interna förhållningssättet till varandra som kollegor. Här välkomnas du till en tillitsbaserad arbetsplats, med närhet till beslut och möjlighet att arbeta under eget ansvar. Med avstamp i ledorden närvaro, trovärdighet och vilja arbetar Linde Energi tillsammans - månar om och lär av varandra - för att vara det självklara valet för energilösningar i Bergslagen. Som servicetekniker blir du en del av en bransch i tillväxt och ett företag med stort utvecklings- och förbättringsfokus.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 2024-02-25. Urval kommer ske löpande, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Värme Fredrik Jansson, fredrik.jansson@lindeenergi.se, 0581-887 35.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Andrea Lindh andrea.lindh@randstad.se 076-643 37 86 eller Ann-Catrine Nilsson Gärd ann-catrine.nilsson.gard@randstad.se, 073-343 43 41.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vänligen observera att vi enbart ber om cv i våra rekryteringsprocesser. Önskar du trots det få med en personlig hälsning i din ansökan rekommenderar vi dig att lägga till en extra sida med denna text i ditt cv.